Wat Kost Mijn Verbouwing?

Scroll  naar beneden voor  Tarieven en Omschrijvingen

Heldere en Transparante Offertes

van Vliet Totaalbouw levert simpele en transparante offertes. De wens van de potentiële opdrachtgever wordt kort samengevat en vertaald in een beknopt plan van aanpak. Iedere offerte geeft inzicht in het verwachte aantal te besteden uren, het uurtarief, de doorlooptijd(en) en een concreet voorstel over aard en vorm van het door van Vliet Totaalbouw te leveren eindresultaat.

We helpen je graag met je project. Neem  contact op voor een vrijblijvende offerte

euro, currency, money

E-mailadres

info@vanvliettotaalbouw.nl

Telefoonnummer

085 - 130 79 69

Openingstijden

Ma t/m Za van 8.00uur t/m 21.00uur

- verbouwen -
- renoveren -
- schilderen -
- Badkamers -
- Tegelwerken -

Werkzaamheden onder garantie

Wij werken met gecertificeerde en zeer ervaren professionals. Kwaliteit is bij elke klus gewaarborgd.

Wij werken snel en netjes

Het is immers jouw woning en wij streven ernaar dat je zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden

Hoge klanttevredenheid

Recensies van opdrachtgevers die je voorgingen zijn lovend. Samen met jouw realiseren wij je droomhuis!

Wat Kost Een Badkamer Verbouwen?

Bij het verbouwen van een badkamer heb je twee soorten kosten: materialen en installatie. De prijs van de materialen en ook het sanitair bepaal je zelf. Voor installatie werkzaamheden is het niet eenvoudig om een standaardtarief te maken. Al is er een berekening die in 90% van alle badkamer verbouwingen op gaat. Stel je hebt een badkamer van 2,5mtr x 3,00mtr en de hoogte is 2,7mtr. Dan hebben we 2 wanden van 6,75m2 en 2 wanden van 8,1m2 is totaal 29,7M2 aan wanden. De vloer is 7,5m2 we hebben een totaal van 37,2m2 badkamer. Voor alle materialen die gebruikt worden bij installatie, denk aan : Lijm, Voeg, Kit, Leidingen, Koppelingen, Zandcement, Egalisatie, Electra benodigdheden etc. maar ook sloop oude badkamer, afvoeren sloopmaterialen, infrezen van leidingen, daarbij opgeteld het uurtarief/arbeidsloon is een m2 prijs van € 220 incl. btw bij ons in bijna alle gevallen van toepassing. Let wel op, wanden opmetselen voor inloopdouche of constructie timmeren voor hangtoilet zit hier niet bij.

Toilet Renovatie kosten?

Een toilet Renovatie is doorgaans tussen de            € 1,800 en € 2,200 incl. btw. De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen van het toilet en of er een hangtoilet geplaatst moet worden. De hoogte van het tegelwerk wordt standaard op 1,50mtr gesteld. Sloop, afvoer materialen, voorstrijken, egaliseren, verleggen, frezen en aansluiten leidingwerk, lijm, voeg, kit en arbeidsloon zit in deze prijs. Materialen zoals tegels en sanitair lever jij aan.

Renovatie en Verbouwingskosten

Dit is zonder specifieke wensen te weten en de locatie te hebben bezocht niet eenvoudig te zeggen. Omdat verbouwingen eigenlijk altijd maatwerk zijn is elke verbouwing, renovatie of klus anders dus ook anders geindexeerd. Zaken als duur van de werkzaamheden, specialisaties, locatie etc. zijn van belang om een tarief te kunnen bepalen. Werken wij op urenbasis of een aangenomen tarief. Hiervoor is het van belang dat we samen met jouw de wensen doorspreken en ter plaatsen de werkzaamheden doornemen. Hieruit vloeit dan een offerte die overigens altijd kosteloos en vrijblijvend is. Ons uurloon varieert tussen de    € 35.00 en € 47.50 ex btw. Dit is sterk afhankelijk van de werkzaamheden.

Keukenrenovatie
Moderne uitbouw

Uit-,Aan-, Opbouwen of Dakkapel kosten

Ook hiervoor zijn wensen maatgevend voor de prijs. Echter doorgaans is een m2 prijs voor Uit-/Aanbouwen wel min of meer vooraf aan te geven. Een prijs van € 2,100 per m2 incl. heiwerkzaamheden voor een dergelijke klus is redelijk maatgevend. Voor een Dakopbouw is dit tussen de €1,800 en € 1,900 deze prijzen zijn ex btw.

Dakkapellen plaatsen wij al vanaf € 2,950 ex btw in één dag. Dit is zonder aftimmering aan de binnenzijde. Hiervoor wordt € 35.00 per uur berekend exclusief materialen.

© 2018 All rights reserved​

van Vliet Totaalbouw​